Svensk bullfika med kaffe
Samarbeten

Det nya coola

Annons/Reklam för pdlcenter.se

Det har varit en väldigt lugn och annorlunda jul i år och vi har spenderat den i mindre skala hemma hos mig och barnen. Det har varit så skönt att ha tid att umgås med mina barn och ha det lugnt och skönt på alla fronter. Att bara vara och varva ner behöver vi alla. Tid med familj och barn är viktigt och en rolig sak jag skulle vilja göra med mina barn är att ta med med dem och spela padel i Stockholm. Har du testat det än? 

Padel är en super cool sport som är en blandning mellan tennis och squash.  Det är extremt underhållande och även fartfyllt och något som funkar för de flesta människor som gillar socialt spel. Jag kommer helt klart själv att testa att spela padel med både barnen och vänner. Det verkar vara en sjukt rolig grej för hela familjen, dejten eller med din partner. 

Så vad vet vi om Padelns historia?

Jo, padel föddes i början på 70 -talet på andra sidan jorden, närmare bestämt i Mexiko. Det var den spanska prinsen Alfonso De Hohelohe som under ett besök i Mexiko upptäckte Padel via sin vän Erique Corcuerra. När han kom hem igen satte han sig ner och skissade på ett liknande upplägg. De första banorna byggdes på super coola Mabella Club i Spanien. Senaste åren har det verkligen växt och många jag känner har kört padel så det är hög tid även för mig att lära känna denna sport.

Jag heter Maria Köllerström, är tvåbarnsmamma och entreprenör. Jag livnär mig på att driva konsultföretaget Konomi Consulting AB - Fitness for Business. Jag älskar att träna i grupp och att äta nyttigt, även om jag syndar då och då. Jag är även sångerska och har ett coverband. Varmt välkomna till min blogg! För samarbeten kontakt@christiana.se