Lifestyle,  Samarbeten

Någonstans vid vattnet

Mysiga kvällar på altan njuter vi redan av. Jag bor med mina barn i ett hus i Stockholm där vi trivs superbra! Men det vore så mysigt att kunna njuta av en sin uteplats och titta ut över vattnet eller havet och härliga soluppgångar och solnedgångar. Priserna för det i Stockholm är dock väldigt höga. Klart det finns alternativ och det är ju att köpa en tomt och ta det därifrån. 

Jag surfade in på hemsidan om nyckelfärdiga fritidshus och attefallshus där Modulhus.se är hustillverkaren och hittade >>>BolundareDet finns ett enormt stort urval och det som är så bra med det är att det går att få huset på plats inom endast några få veckor. Installationen, det tar bara några timmar. Jag hade inte en aning om att det var så lätt. Men det är precis vad det är!

Prisvärt 

Priset behöver inte sticka iväg och även om det varierar så känns det verkligen överkomligt för det du faktiskt får. Det gäller att då utnyttja kvadraten på bästa tänkbara sätt. Det gäller att öppna inspirationskanalen för det finns så mycket man kan göra på liten yta med lite fantasi. Attefallshus är inte jättestora och det finns mellan 25 – 30 kvm och då är bygglovsfritt 30 kvm. En del hus har hela 4 meter i takhöjd. Kök, dusch och toalett ingår givetvis och för den som nöjer sig med sovloft får ut mer av sitt hus. Det som även tilltalar mig är att husen är vinterbonade och det betyder att du kan bo året om eller ha det som fast boende, så kallat permanent boende.  

Lev ett enkelt liv 

Det är så enkelt det kan bli! Du kikar in på sidan och hittar det hus som faller dig i smaken. Du designar ditt Attefallshus direkt online i ”Husbyggaren” där du drömmer dig bort för att få till det som du vill ha. Smaken är som baken så det gäller att vara noga med extra tillval och så vidare för att ge ditt hus din speciella touch. Huset som du designat byggs direkt i fabrik som moduler och som sen monteras direkt på plats där du vill ha det. De fixar till och med bygglov så det behöver du inte svettas över.  

Jag heter Maria Köllerström, är tvåbarnsmamma och entreprenör. Jag livnär mig på att driva konsultföretaget Konomi Consulting AB - Fitness for Business. Jag älskar att träna i grupp och att äta nyttigt, även om jag syndar då och då. Jag är även sångerska och har ett coverband. Varmt välkomna till min blogg! För samarbeten kontakt@christiana.se