Business,  Samarbeten

Språkets konst

Annons/Reklam för Exacta.nu

Hur många språk kan du? Språk är något som är magiskt och en konst att verkligen kunna samt bära med sig genom hela livet. Det öppnar verkligen upp för olika möjligheter och även uppdrag runt om i världen. Resa är det bästa som finns och språk är något jag verkligen förespråkar att man lär sig. Jag kan förutom svenska, engelska även förstå och göra mig förstådd på grekiska men jag kan dessvärre ej skriva på grekiska. Men vet vet, kanske kan jag lära mig det någon gång i framtiden!?

Mandarin som är världens mest talade språk med över 955 miljoner människor som behärskar språket är en del av den kinesiska språkfamiljen i länder som Kina, Taiwan och Singapore. 

Därefter spanska och i länder som Syd- och Nordamerika, samt givetvis Spanien, talar 468 miljoner människor just spanska. Engelskan som jag kan är världens tredje mest talade språk och är ett internationellt språk mellan olika människor som har andra modersmål. Över 328 miljoner människor talar just engelska. 

I yrkeslivet kan det vara behövligt att ta hjälp av översättning eller copyöversättning. De finns ett företag som är ledande inom just det och de har kontor i Stockholm med hundratal översättare som arbetar runt om i hela världen.

Exacta hjälper just företag och organisationer med översättningar till upp till femtio olika språk. De jobbar dock inte med privatpersoner så enbart näringslivet och organisationer kan anlita dem. Kanske behöver ditt företag eller det bolag du jobbar för en vass översättare? Då ska du rikta dina ögon mot Exacta som överätter dina texter på ett professionellt och korrekt sätt. 

Jag heter Maria Köllerström, är tvåbarnsmamma och entreprenör. Jag livnär mig på att driva konsultföretaget Konomi Consulting AB - Fitness for Business. Jag älskar att träna i grupp och att äta nyttigt, även om jag syndar då och då. Jag är även sångerska och har ett coverband. Varmt välkomna till min blogg! För samarbeten kontakt@christiana.se