Business,  Samarbeten

Utöka ditt nätverk

Annons / reklam för Mt Recruit 

Nu är jag en väldigt framåt människa och jag livnär mig på att driva mitt egna bolag. Jag har en entrepreneurs ådra och beskrivs som en framåt och driven person som älskar att ha många bollar i luften. Jag har tidigare nämt vikten av att följa upp dina leads och ansökningar. Jobben knackar knappast på dörren och det krävs att du är framåt och vågar ta för dig. Vägen till framgång börjar med dig själv. 

Våga stick ut hakan

Vi drar det här igen med vad följa upp kan leda till:

  • Ta en fika med en anställd på det företag du skulle vilja jobba
  • Utöka din ”knowledge database” med ett område som de eftersöker där du vill jobba (och här är Internet fantastiskt!!!)
  • Leta rätt på behov som kan komma uppstå i närtid (och där DU kan komplettera) hos de företag du vill jobba på och använda det som ”pitch” när du kontaktar dem (antingen via telefon eller i det personliga brevet).

Det kan vara spännande att vara arbetssökande men ibland behöver man kanske lite hjälp på traven. MT Recruit erbjuder skräddarsydda rekryteringslösningar utifrån just dina behov. De rekryterar allt från chefer till specialister inom försäljning, HR och ekonomi. 

MTRecruit startades främst för att kunna erbjuda stöd och långsiktigt partnerskap inom Rekrytering och HR. Kvalitet, personligt engagemang, glädje och mycket hög servicegrad är värden som genomsyrar MTRecruit. En Karriärcoach kan vi alla behöva ibland och de kan de även hjälpa till med att lotsa dig rätt. 

För egen del så konsultar jag och tar mig an spännande projekt. Finslipa ditt cv, networka och lägg ner tid och engagemang på att utöka ditt kontaktnät. Våga stick ut hakan och var förberedd på att du kan få 100 nej och sen tillslut ett ja. Förstå att det tar tid att hitta hem, både för dig och din framtida arbetsgivare. Men ge aldrig upp!  

Jag heter Maria Köllerström, är tvåbarnsmamma och entreprenör. Jag livnär mig på att driva konsultföretaget Konomi Consulting AB - Fitness for Business. Jag älskar att träna i grupp och att äta nyttigt, även om jag syndar då och då. Jag är även sångerska och har ett coverband. Varmt välkomna till min blogg! För samarbeten kontakt@christiana.se

2 Comments